13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKoMo rattasari ületas hooaja ekvaatori

KoMo rattasari ületas hooaja ekvaatori

Siim Jõgis

KoMo rattasarjas on tänaseks peetud neli etappi ning ees on neid veel kolm. Viimati võisteldi neljapäeval, 6. juunil Valgus maastikuratta eraldistardi võistlusel.

Kõige konkurentsitihedamaks võis pidada nelja meeste võistlusklassi (M, MV1, MV2 ja MV3), kus oli kõige rohkem võistlejaid. Kõige kiiremini läbis täispika võistlusdistantsi ehk seitse ringi Peeter Tarvis juunior. Tema tulemus oli 30 minutit ja 51 sekundit. Sellega sai ta kindla esikoha võistlusklassis M. Päeva teist aega näitas Kert Rungi (32.45), kes võitis sellega võistlusklassi MV1. Palju ei kaotanud talle Kaido Pesor, kelle aeg finišis oli 32.54.
Naised läbisid Valgus viis ringi ning nendest näitas kiireimat aega Merike Meriküla (28.17). Ühelgi teisel naisterahval ei õnnestunud läbida võistlust vähem kui poole tunniga. Maive Tummeltau näitas võistluspäeva peale teist aega (32.39). Kahe sekundiga jäi temale alla Aivi Tarvis, kelle aeg oli 32.41.
KoMo rattasari sai tänavu alguse juba 29. aprillil Karitsas maanteeratta eraldistardist võistlusega. Teine etapp toimus 1. mail Pirgu terviserajal. Kolmanda etapi viis rattaklubi KoMo läbi Rapla Vesiroosi terviserajal 29. mail, kui toimus maastikuratta sprindivõistlus. See oli ka Raplamaa suvemängude üks osavõistlus. Kõigil kolmel esimesel etapil selgitati välja Rapla maakonna meistrid. Kokku on senisel neljal etapil osalenud 150 võistlejat. Ees ootab veel kolm etappi ning nende toimumispaikadeks on Keava, Alesti ning Varbola, kus on hooaja viimane etapp.

JÄTA OMA VASTUS

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia