11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRaplamaa meistriks korvpallis krooniti N-Rühm

Raplamaa meistriks korvpallis krooniti N-Rühm

Siim Jõgis

Laupäeval, 1. juunil jõudsid lõpule Stipend Raplamaa meistrivõistlused korvpallis. Viimases voorus selgus ka meister kui üksteiselt võtsid mõõtu BC Rapla ja N-Rühm. Eelmise aasta meister BC Rapla seekord tiitlit kaitsta ei suutnud ning uueks meistriks krooniti N-Rühm. Igati tulise ja intrigeeriva viimase vooru mängu võitis N-Rühm tulemusega 85:79.

Omad võimalused mängu pööramiseks enda kasuks avanesid mõlemal poolel. Terve esimese poolaja hoidis BC Rapla turvalist eduseisu. Esimene veerandaeg võideti 25:13 ning esimene poolaeg 49:40. Murdeliseks osutus kolmas veerandaeg. Siis hakkas N-Rühm esmalt kaotusseisu jõuliselt vähendama ning seejärel mindi ka juhtima. Esimest korda jõuti eduseisuni Kustas Kirsipuu kahest järjestikusest kolmepunktiviskest. Kolmanda veerandaja võitis N-Rühm skooriga 70:65. Otsustatud polnud siiski veel midagi. Viimasel veerandajal jõudis taas eduseisuni ka BC Rapla 73:72. Rohkemaks neil laupäeval jaksu siiski ei olnud. N-Rühm kindlustas Raplamaa meistritiitli tulemusega 85:70.

N-Rühma koosseisus olid Stipend Raplamaa meistrivõistlustele üles antud järgnevad mängijad: Andre Pärn, Heigo Erm, Martin Limberg, Madis Pärn, Heido Pärn, Mathias Pärn, Andres Põder, Kaur Heinaru, Keijo Valting, Garel Erm, Kustas Kirsipuu, Mario Pärn, Janar Roman ja treener Rain Ilves.

Stipend Raplamaa meistrivõistlused 2019 viidi täies mahus läbi Alu spordihoones.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare