14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRaul Must võitis Euroopa Mängudelt pronksmedali

Raul Must võitis Euroopa Mängudelt pronksmedali

Eesti Olümpiakomitee

Euroopa Mängudel Minskis kohtus Eesti sulgpallur Raul Must poolfinaalis prantslase Brize Leverdez’ga, kellelt tuli vastu võtta kaotus 20-22, 8-21. Mustale kuulub aga kõrges konkurentsis Euroopa Mängudelt välja teenitud pronksmedal, mis on Eesti koondisele Minskist koguni neljas medal.

Raul Must: „Esimeses geimis mängisin taktikaliselt hästi, mäng õnnestus ja tundsin, et sain väikese edu sisse ja läks plaani kohaselt. Aga vastane mängis otsustavatel kohtadel väga kindlalt. Geimi lõpus rapsisin natuke üle, kuid liiga passiivseks ei saanud ka jääda. Tuli leida kuldne kesktee, aga täna see ei õnnestunud. Esimeses geimis mängisin nii vaimselt kui ka füüsiliselt ennast täitsa tühjaks, teiseks geimiks enam midagi sisse ei jäänud. Teises geimis ma ei suutnud enam keskenduda ja pingutada, ka parem reis läks veidi valulikuks. Kui oleksin esimese geimi võitnud, oleksin tõenäoliselt suutnud teises geimis ennast rohkem välja mängida. Aga esimese geimi kaotus oli moraalselt nii suur löök, et ma ei leidnud enam energiat. Ja nagu näha, siis Leverdez oli minust täna tugevam.“

„Võistlus on olnud pikk, täis palju häid emotsioone, vahelduvalt pinget ja pingelangust. Terve nädal on olnud kurnav. Nüüd ma enam ei olnud võimeline mängima. Turniiri kokkuvõttes loomulikult jään väga rahule, enam paremini ei saanud minna. Muidugi on kahju, kõike mänge tahaks võita, aga täna oli piir siin, täna selgelt vastane vääris seda võitu. Võtsin siit olümpiakvalifikatsiooniks kaasa super punktid ja loomulikult pronksmedali. Ajalugu on vähemalt minu enda jaoks tehtud,“ rääkis Must.

Raul Must on ühtlasi ka Rapla sulgpalliklubi “Valge Hani” treener.

Musta poolfinaaliga samal ajal oli Euroopa Mängudel kreeka-rooma maadluses -130kg kategoorias võistlustules Artur Vititin, kes pidi kaheksandikfinaalis võtma vastu 0-3 kaotuse kahekordselt EM-i pronksilt Alin Alexucilt Rumeeniast.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare