7.7 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSSelgusid maakonna meistrid tennise segapaarismängus

Selgusid maakonna meistrid tennise segapaarismängus

Siim Jõgis

Igal suvel selgitatakse Rapla maakonna meistrid tennises Jõe tänava väljakutel Raplas. Seda tehakse nii segapaaris-, paaris- kui ka üksikmängus. Seekord tehti algust segapaarismänguga, millest võttis osa üksteist paari.

Laupäeval, 15. juunil võttis Rapla tenniseklubi ette pika mängupäeva, kui alustati hommikul kella üheksast ning õhtul kella kümneks oli meisterpaar selgunud. Raplamaa meistriteks tennise segapaarismängus krooniti Donatas Narmont ja Laura Rahe.
Finaalmängus olid nende vastasteks Jana Trakmann ja Alex Raadik. Otsustav mäng kulges igati võitluslikult. Esimeses setis said Narmont ja Rahe edu sisse ning võitsid 6:2. Kui ka teise seti oleksid võitnud nemad, oleks mäng läbi saanud. Siiski suutsid Trakmann ja Raadik näidata paremat mängu ning võitsid teise seti 6:3. See tähendas, et Raplamaa meistri selgitamiseks läks vaja kiiret lõppmängu, mis kestis kümne punktini.
Ühel hetkel juhtisid Narmont ja Rahe 7:1 ning siis tundus, et mäng on tehtud. Siiski tulid Trakmann ja Raadik tagasi ning jõudsid viigini 7:7. Rohkemaks neil pärast pikka võistluspäeva siiski jaksu ei jagunud ning Narmont ja Rahe võitsid otsustava lõppmängu 10:7. Võidu järel rääkis Donatas Narmont, et viimast mängu oli mängida kõige mõnusam, sest siis oli väljas juba pisut jahedam. Terve päeva oli paistnud päike ning see pani mängijate vastupidavuse korralikult proovile.
Kõigepealt jaotati üksteist paari kolme alagruppi, kus omavahel läbi mängiti. Sealt edasi tulid veerandfinaalid, poolfinaal ning lõpuks finaal. See tähendas, et näiteks finaali jõudnud paarid pidasid päeva jooksul kuus mängu. Siiski tasub märkida, et alagruppides peeti mängud ühe setivõiduni. Alates play-off’idest läksid need juba pikemaks.
Donatas Narmont rääkis, et võrreldes eelmise aastaga on segapaarismängijate tase tõusnud. “Ütleksin, et seitse-kaheksa paari olid võimelised heitlema esikoha peale. Üheksanda kuni üheteistkümnenda koha saanud paarid oleksid olnud võimelised pürgima medalikoha piirimaile,” rääkis ta. Nüüd on käesoleval suvel veel ees Raplamaa meistrivõistlused paaris- ning üksikmängus. Paarismängud seisavad ees juuli lõpus ning üksikmängudes selguvad maakonna meistrid augusti alguses.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare