FOTOD: Kärus avatud eakatekodu juurdeehitis läks maksma miljon eurot

2
Käru hooldekodu juurdeehitus. Fotod: Siim Solman

Siim Jõgis

Rapla- ja Järvamaa piiril Türi vallas asuvas Kärus sai valmis ligikaudu miljon eurot maksma läinud eakatekodu juurdeehitis. Pidulik avamine leidis aset neljapäeval, 4. juulil. Juurdeehitise rajamine lõi Käru südamekodu juurde üle 50 uue teenuskoha. Üks osa sellest on ka spetsiaalselt dementsussündroomiga inimestele mõeldud elukeskkond.

Pikemalt loe 10. juuli Raplamaa Sõnumitest

 

uuemad vanemad enim hinnatud
Mees
Külaline
Mees

Said siit Raplamaalt minema. Kohe hakkasid asjad liikuma.

külamees
Külaline
külamees

Tublid! Raplas aga jauratakse vaid aastaid hooldekodu ehitamisest. Kui haigla juurde ei saa seda maatükki siis tulge ja tehke uhkesse tühjalt seisvasse Kodila koolimajja. Kuusiku teadusemaja on siin hea näide. Kaua te munete??