Kuidas valida lastevoodi, mis oleks turvaline ja toetaks lapse arengut?

0
Foto: Shutterstock.com

Magamine on lapse kõige tähtsam töö! Kuidas leida võimalikult hea lastevoodi, kui puudub igasugune kogemus? Põhiline on pöörata tähelepanu ergonoomilisusele ja turvalisusele. 1a nutipoes on suur valik kvaliteetseid voodeid. Uuri lähemalt!

Lapsele voodi valimisel tasub investeerida tulevikku – leia voodi, mida saab kasutada võimalikult pikka aega. Seejärel vali mugav, ergonoomiline ja lapse keha toestav madrats. Veendu, et voodi turvapiirded oleksid kvaliteetsed ja ohutud. 1a nutipood hoolib sinu lapse magusast unest, seega räägime olulistest punktidest veidi lähemalt!

Hea voodi on investeering tulevikku

Selleks, et iga kasvatud sentimeetriga ei peaks soetama uut voodit, tasub valida lastevoodi, mida on võimalik muuta. Voodil peaksid olema eemaldatavad turvapiirded ja see peaks olema pikendatav. Sellisel juhul saab beebivoodi lihtsalt tavavoodiks monteerida. Madrats tuleb küll aja jooksul välja vahetada, kuid see on siiski vaid osaline kulu.

Vali 1a nutipoest voodi, mis kasvab koos sinu lapsega!

Ergonoomiline madrats toetab lapse arengut

Foto: Shutterstock.com

Voodi disaini kõrval on veelgi olulisem õige madratsi valik. Sellelt ei tohiks kokku hoida, kuna hea, kvaliteetne ja ergonoomiline madrats toestab lapse keha tagades seljale õige asendi. Õige magamisasend on aga kasvava lapse arengu puhul väga oluline. Lisaks võiks madrats olla antiallergiline ja eemaldatava katteriidega, mida on lihtne hooldada.

Turvalisus ennekõike!

Võrevoodid on loodud justnimelt lapse turvalisust silmas pidades. Küll aga tasub valiku tegemisel tähelepanu pöörata võrede kvaliteedile ja paigutusele. Turvalise lastevoodi võred on paigaldatud sellise tihedusega, et laps saab nende vahelt küll piiluda, kuid tema pea võrede vahele ei mahu. Kindlasti tasub hoolikas olla ka võrede osalisel eemaldamisel, et ei jääks ohtliku laiusega võrevahet.

Soojus ja turvatooted lastetuppa 1a nutipoest!

Praktilised sahtlid säästavad ruumi

Foto: Shutterstock.com

Kuna lastetuba on reeglina mänguasjadest pungil, siis kuluvad lisasahtlid alati ära. Soeta voodi, mis on varustatud mahukate sahtlitega, kus saab mugavalt hoiustada nii voodiriideid kui mänguasju. Mõne voodi sahtlit saab kasutada lausa lisavoodina, soetades vastava madratsi. Uuri nutikaid lahendusi 1a nutipoest!

Leia 1a.ee nutipoe valikust lastevoodi, mis tagab sinu lapsele magusa une. Kui beebi otsustab tulla ootamatult, siis ära muretse – 1a ülikiire “koduukseni” tarne päästab olukorra!

SISUTURUNDUS