6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
ArtikkelMida vajad ägeda aiapeo korraldamiseks?

Mida vajad ägeda aiapeo korraldamiseks?

Sisuturundus

Plaanid korraldada meeldejääva aiapeo? K-rautast leiad kõik vajaliku – mugava aiamööbli, tõhusa grilli, meeleolukad batuudid ja palju muud. Uuri lähemalt!

Üks tore aiapidu on parim viis pere ja sõpradega kvaliteetaega veeta! Kujunda oma aed vastavalt – soeta ilmastikukindel aiamööbel ning funktsionaalne grill unustamatute maitsete loomiseks. Ära unusta ka meelelahutust – batuudid on rõõmuks nii suurtele kui väikestele.

Kogu K-rauta aiatoodete kategooriast ideid ja korralda pidu, mis jääb kauaks meelde!

Ilmastikukindel aiamööbel

Foto: Shutterstock.com

Kuna elame heitlikus kliimas, siis vali võimalikult vastupidavad materjalid, kuid ära unusta ka mugavust ning esinduslikku disaini:

• Plastikrotangi iseloomustab mõõdukas hind, vastupidavus ja lihtne hooldatavus. Puit on esinduslik ja samuti vastupidav, kuid vajab iga-aastast õlitamist.
• Kuna ükski materjal ei talu aastaringset õues seismist, siis vali kerge ja kompaktne mööbel, mida on lihtne vajadusel garaaži tõsta.
• Tekstiilide puhul eelista kunstmaterjale, mis on ilmastikukindlad ja lihtsad hooldada. Välitingimustesse tasub valida tumedamas toonis tekstiilid.

K-rauta e-poes on suur valik aiamööblit, mille hulgast leiad sobiva absoluutselt igas stiilis aeda.

Funktsionaalne grill maitseelamuste loomiseks

Foto: Shutterstock.com

Grillimine käib absoluutselt iga aiapeo juurde! Selleks, et saaksid lisaks šašlõkile ka muid maitsvaid roogi valmistada, soeta võimalikult funktsionaalne grill. Kui vanasti oli igas aias söegrill, siis tänapäeval koguvad üha enam populaarsust gaasigrillid, mida iseloomustab:

• Mugav ja kiire toiduvalmistamine
• Ruumikus ehk võimalus korraga suures koguses toitu grillida
• Ühtlane temperatuur

Batuudid pakuvad meelelahutust

Foto: Shutterstock.com

Gaasigrilli iseloomustab küll kõrgem hind, kuid üks kvaliteetne grill on investeering aastateks!

Kui kõht on maitsvat toitu täis söödud ja mugaval aiamööblil juttu aetud, on aeg meelelahutuseks! Batuut pakub lusti nii suurtele kui väikestele:

• Täispuhutavad batuudid – kummist lastebatuudid, millel hüppamiseks on kaalupiirang.
• Harrastusbatuudid – nii lastele mängimiseks kui täiskasvanutele lustimiseks.
• Treeningbatuudid – tugevast materjalist batuudid treeningute tegemiseks.

Leia kõik vajalik meeldejääva aiapeo korraldamiseks K-rauta.ee e-poest – soodsad hinnad ja kiire tarne on garanteeritud! Lisa tooted mugavalt ostukorvi ja need tarnitakse sinu koduukse taha vaid paari tööpäeva jooksul.

.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare