-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSRapla uus tervisekeskus on peaaegu valmis

Rapla uus tervisekeskus on peaaegu valmis

Mari Tammar

„Järgmisel nädalal tahame hoone üle anda,” kommenteeris objektijuht Alar Ivanson seda, kui kaugel Rapla esmatasandi tervisekeskuse ehitus on. See aga ei tähenda, et juba järgmisest nädalast saaksid perearstid hakata sisse kolima. Uus tervisekeskus peab esmalt saama ka kasutusloa.

Rapla esmatasandi tervisekeskus tuleb Rapla haigla endisesse peahoonesse aadressil Alu tee 1. Maja valmis 1953. aastal ning seega tähistasid eelmisel aastal alanud renoveerimistööd omamoodi Rapla haigla 65. sünnipäeva.
Möödunud sügisel tulid maja renoveerimise käigus aga ootamatult välja puitkonstruktsioonid, mis ehitusregistri järgi pidanuks olema betoonist. See ajas esialgu ehituse ajagraafiku ja eelarve sassi, ent tänaseks on need probleemid ületatud.
„Nii suuri üllatusi ehitustöödel enam ette ei tulnud, aga väikeseid tuli ikka,” kommenteeris Ivanson. Kuigi oktoobris lootsid ehitajad objekti jaanipäevaks valmis saada, siis nii ladusalt ehituse lõppjärk siiski ei läinud, ometi ollakse graafikus.
„Meie tähtaeg on augusti lõpp ja kõigi eelduste kohaselt saame selleks ajaks kasutusloa kätte,” ütles Ivanson. Kasutusluba eeldab päästeameti ja terviseameti kooskõlastust, kellelt on Ivansoni sõnul kooskõlastus juba saadud. Nüüd peab objekti üle vaatama ka Rapla vald ning oma kinnituse andma vallavolikogu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare