13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKohila staadion võõrustas heitjate seeriavõistluse finaaletappi

Kohila staadion võõrustas heitjate seeriavõistluse finaaletappi

Siim Jõgis

On sujuvalt kujunenud traditsiooniks, et heitjate seeriavõistluse viimane etapp toimub Kohila staadionil kas augusti lõpus või septembri alguses. Tänavu peeti see laupäeval, 31. augustil. Võistluspäeva naelteks kujunesid seekord meeste kuulitõuge ja odavise.
Kuulitõuke võitis norralane Marcus Thomsen tulemusega 19.80. Talle järgnes teisena Doha maailmameistrivõistlusteks valmistuv Kristo Galeta, kelle tulemus oli 19.34. “Täna oli kuidagi keeruline. Hästi väsinud päev. Just tulin treeninglaagrist Rootsist ja seal tõukasime iga päev,” lausus Galeta ERR-ile antud intervjuus.
Tugevat konkurentsi pakkus ka 22-aastane kuulitõukaja Jander Heil. Tema sai Kohilas kirja isikliku rekordi 19.10. Varem oli tema isiklik rekord 18.99. “Need mõtted on olnud terve suve. Eks see oleks üks viimaseid võistlusi sel hooajal, eesmärk oli tõugata üle 19,” ütles Heil ERR-ile. “Ma arvan, et rahul võib olla stabiilsusega. Usun, et suuremad tulemused jäävad järgmiseks aastaks.”
Meeste odaviskes saavutas esikoha Erki Mitman, kes sai oma parimal katsel kirja 66.47. Erki Leppik (65.94) oli teine ja Ahti Peder (64.54) kolmas. Stardis oli ka Tanel Laanmäe, kuid tema kolmel katsel tulemust kirja ei saanud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare