13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Rapla korvpalli päeval tehti algust uue hooajaga

FOTOD: Rapla korvpalli päeval tehti algust uue hooajaga

Siim Jõgis

Rapla korvpalli päev leidis tänavu aset neljandat korda. Ehk on veel vara öelda, et tegemist on traditsiooniga, kuid korvpallikool soovib sellega igal juhul jätkata.

Pühapäeval, 8. septembril kogunesid Sadolini spordihoones kohaliku korvpalli käekäigus osalevad inimesed – mängijad, treenerid, noortevõistkonnad, lapsevanemad ja esindusmeeskonna fännid. Ühtlasi oli see huviliste jaoks ka esimene võimalus teha tutvust Avis Utilitas Rapla uuenenud koosseisuga.
Teiste seas võtsid pühapäevasest korvpalli päevast osa meeskonna uued täiendused Erik Keedus, Mark-Andreas Jaakson ja Rait-Riivo Laane. Montae Glenn, kes praegu viibib meeskonna juures testiperioodil, oli samuti kohal. Fännid said sealjuures end meistriliiga tasemel mängijate vastu proovile panna viskemängus. Silma järgi hinnates võib öelda, et Sadolini spordihoone saali oli kogunenud paarsada inimest.

Rapla korvpallikooli juht Jaak Karp ütles, et ainuüksi lapsi oli saalis pisut üle saja. “Aastate jooksul on osalejate arv tõusnud. Esialgu plaanisime ürituse pikkuseks kaks tundi, aga ikka venis see pool tundi pikemaks,” rääkis Karp. Veel mõni aasta tagasi plaaniti seda üritust korraldada värskes õhus, kuid siis vedas ilm alt. Karp meenutas, et kui juba ühe korra tuli õuest saali kolida, on edaspidi seda tava jätkatud.

« kohta 3 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare