6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRaplamaa JK astus olulise võiduga sammu püsimajäämise suunas

Raplamaa JK astus olulise võiduga sammu püsimajäämise suunas

Siim Jõgis

Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga hooaeg läheneb lõpule. Mängida jääb veel viis vooru. Suure osa hooajast väljalangemis-tsooni lähistel paiknenud Raplamaa JK on teinud sealt tubli sammu ülespoole. Kuigi matemaatiliselt on väljalangemine veel võimalik, tundub praegu, et kogutud punktide summa peaks olema püsimajäämiseks piisav.


Suur samm selles suunas tehti laupäeval, 21. septembril, kui Rapla Kesklinna kooli staadionil alistati Läänemaa JK 3:1. Meeskonna treener Alo Bärengrub rääkis, et seis on positiivne ning tahaks uskuda, et püsimajäämiseks piisav. “See oli meie jaoks oluline võit. Mängijad pingutasid ja asjad toimisid väljakul,” sõnas ta. Juba esimese poolaja lõpuks oli kodumeeskonna eduseis 3:0. Sealjuures löödi kaks viimast väravat vahetult enne poolajapausile minekut. Esimese neist lõi Janar Soomre ja teise Jürgen Andessalu. Just Andessalu tabamus oli 22. minutil Raplamaa JK ka 1:0 juhtima viinud.
Alo Bärengrub ütles, et vahetult enne poolajapausile minekut löödud väravad on kõige magusamad. Siiski ei garanteerinud need veel võitu. Raplamaa JK on ka varem sel hooajal mänginud eduseise maha ning mängijad teadsid seda. Eriti ärevad momendid saabusid 77. minutil, kui vastaste poolelt lõi Martin Salf ühe värava tagasi. Siiski suudeti järelejäänud veerandtunniga oma värav puhtana hoida ning tabelisse läks Raplamaale kirja 3:1 võit.
Raplamaa JK mängis koosseisus: Ahto Liivamäe, Erich-Raimond Stepanjuga, Janar Soomre, Jürgen Andessalu, Sten Kenert Maalinn, Raigo Noode, Tenno Samuel, Alo Bärengrub, Karel Kaldma, Priit Põldmaa ja Ken Krister Maalinn. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Kristjan Nõulik, Karl Erik Strandberg, Madis Nurmik ja Brenet Rohtoja.
Järgmise mängu peab Raplamaa JK 29. septembril võõrsil Põhja-Sakala vastu. Järgmine kodumäng on laupäeval, 5. oktoobril ning siis võõrustatakse Rapla Kesklinna kooli staadionil Pärnu JK Vaprus II.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare