6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSKohila järgmise aasta kaasava eelarve ideed on laekunud

Kohila järgmise aasta kaasava eelarve ideed on laekunud

Helerin Väronen

Kohila valla kaasavasse eelarvesse oodati ideesid kuni 15. oktoobrini. Kokku laekus selleks ajaks 9 ideed. Enamasti on tegemist rajatisega.

Ideed, mida loodetakse kaasava eelarve toel ellu viia, on vihmaveetorudest kuni putukahotelli ja spordiplatsini. Kõik laekunud ideed on edasi saadetud ülevaatamiseks ja kooskõlastamiseks. Kui vallavalitsus on teinud otsuse, millised ideed on abikõlbulikud, pannakse need 30. oktoobril tutvumiseks valla koduleheküljele, vallalehte ja Facebooki. Hääletada saab 20.-26. novembrini ning võitja kuulutatakse välja detsembris. Hääletada saavad vaid Eesti rahvastikuregistri järgi Kohila vallas elavad hääleõiguslikud isikud.
Kaasava eelarve kogusumma on 15 000 eurot, sealhulgas vähemalt 5000 eurot ühe objekti kohta. Eelmise aasta kaasava eelarve võitis idee, millega kavatseti taastada sild Vanade ja Noorte saarele Kohilas Keila jõel Kalda tänava läheduses. Eelarve kogusumma oli 10 000, kuid selgus, et tegelikult läheks selle idee teostamine maksma seitse korda rohkem. Nii saab teiseks jäänud idee, Hageri rahvamaja parki rajatava kiige plaan kõige pisematele siiski teoks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare