Raudteeremont toob muudatusi sõiduplaanidesse

0
Foto: Siim Solman

Alates laupäevast, 12. oktoobrist on raudteeremontide tõttu muudatusi Kohila-, Rapla-, Türi- ja Viljandi-suunaliste rongide sõiduplaanides ning osaliselt tuleb kasutada asendusbusse. Muudatusi on ka üksikutes Pääsküla reiside sõiduplaanides.

Kiisa jaamas toimuvate remonttööde tõttu on eeloleval nädalavahetusel Tallinna-Kohila raudteelõik laupäeva hommikust kuni pühapäeva lõunani rongiliiklusele suletud ning seetõttu on vajalik sel lõigul kasutada asendusbusse. Alates pühapäeva lõunast saavad taas rongid sõita ning asendusbusse sel lõigul enam kasutada ei tule. Kohila-, Rapla-, Türi- ja Viljandi-suunaliste rongide sõiduplaanis tuleb muudatusi ka alates esmaspäevast, 14. oktoobrist – remonttööde tõttu lisandub veidi sõiduaega ning kaks Tallinna-Rapla liini reisi on terves ulatuses bussidega asendatud.

Asendusbusside peatuskohad märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.