Kolme omavalitsusliidu ühispöördumine

2

Raplamaa Sõnumid

Täna, 29. novembril toimub Pärnus Rail Balticu teemaline arengukonverents.  Harjumaa, Raplamaa ja Pärnumaa omavalitsuste liidud tegid konverentsil ühispöördumise Rail Balticu kohalike peatuste ja regionaalrongiliikluse teemal. Ühispöördumine saadeti Riigikogule, Vabariigi Valitsusele ja ka Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumile.
Ühispöördumise teksti saab lugeda siit:
Konverents jätkub kell 13.30 ning selles blokis teeb ettekande ka Tavo Kikas Raplamaa Omavalitsuste liidust. Tema ettekandest peaks kooruma visioon, mis mõju võiks olla Rail Balticul Rapla maakonnale.

Loe ühisavaldust SIIT.

uuemad vanemad enim hinnatud
Tiit Tammsaar
Külaline
Tiit Tammsaar

Eriti mõttetu raha raiskamine on ökoduktid millele on korduvalt juhtinud tähelepanu EJS. Ükski suursõraline ei ole mitme aasta jooksul ületanud Tartu mnt.vastavat rajatist. Me oleme teinud ettepaneku laiendada RB alt läbivate maanteede sildu ca. 40 meetri võrra selleks et tee äärest saaksid minna ka põdrad ja ei tekiks nn. idaloomaaeda.

ohh
Külaline
ohh

Mida vähem on peatusi, seda kiiremini saab siit minema 🙂