Raplamaa Aasta Teod 2019 on NÖFF ja maadlusmaja avamine

0
21 nominendi seast valiti võitjaks MTÜ Ettevõtlikud Naised Raplamaal korraldatud Naiste Ööde Filmifestival (NÖFF) ning maadlusklubi Hammerlock eestvedamisel Kehtnas avatud maadlusklubi. Foto: Siim Solman

Helerin Väronen

Täna õhtul kuulutati Taevanimaani Meistrikojas toimunud tänugaalal välja Raplamaa Aasta Tegu 2019 võitjad. 16. korda toimund tänuüritusel oli seekord erandkorras kaks võitjat, kuna punktide vahe oli ääretult napp. 21 nominendi seast valiti võitjaks MTÜ Ettevõtlikud Naised Raplamaal korraldatud Naiste Ööde Filmifestival (NÖFF) ning maadlusklubi Hammerlock eestvedamisel Kehtnas avatud maadlusklubi. Kõik teised nominendid tunnustati ühiselt laureaadi tiitliga. Tänuüritust külastas ka rahvastikuminister Riina Solman, kes sõnas oma kõnes muuhulgas, et kõik suured teod saavad alguse soovist midagi paremaks muuta. Ja see tänuõhtu oli pühendatud just neile, kes selle paremaks muutmisega on Raplamaale väärtust juurde loonud. RAEK tunnustab aasta lõpus inimesi, ettevõtteid, mittetulundusühinguid, sihtasutusi ja vabatahtlikke, kes on aasta jooksul oma kogukonna arengusse märkimisväärslet panustanud. Hindamiskomisjoni kuulusid sel aastal Heiki Hepner, Silvi Ojamuru, Ülo Olm, Age Rebel, Janek Kadarik, Tõnis Tõnisson, Iris Haiba ja Piia Põder.