13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSCircle K Urge tankla läbis uuenduskuuri

Circle K Urge tankla läbis uuenduskuuri

Katri Reinsalu

Möödunud neljapäeval Circle K Urge tanklasse sattudes tabas kliente tore üllatus. Uksel tervitas meeleolukas riietuses tankla juhataja Kristi Rahu, kes andis kibekiiresti juhtnöörid õnneloosist osa võtta. Tema näpu vahel olnud kotist võetud paberitel oli erinevaid auhindu meenetest kuni maitsvate ampsudeni.
Õhupallide ja sombreerode saatel tähistati tanklapoe taasavamist. Nimelt läbis see eelmisel nädalal uuenduskuuri. See on osa Circle K plaanist ühtlustada kõikide tanklapoodide väljanägemine ja kontseptsioon. Pinda küll renoveerimise käigus otseselt juurde ei tulnud, kuid kitsamad ja moodsamad riiulid ning uus valgus tekitavad poes avarama tunde.
Tankimisala oli kogu aeg avatud, kuid pood ise tuli uuenduste sisseviimiseks kolmeks päevaks siiski sulgeda. Rahu naljatas, et paar hommikut tuli kohvisõpradele pettumust valmistada. Ta rääkis, et on paras hulk inimesi, kes on harjunud tööle minnes tanklas peatuma, et hommikune kohv just sealt kaasa haarata.
Mõned päevad olid aga ebamugavusi väärt, sest poe uue ilme on kliendid positiivselt vastu võtnud. Rahu ütles, et ka tema on uuendustega igati rahul. Lisaks väljanägemisele läbis uuenduskuuri ka menüü. Tavapärase valiku kõrval pakutakse nüüd ka veidi eksootilisemaid maitseid. Menüüsse lisandus mehhiko köögi roogi. Nii saab nüüd Urge tanklapoest näiteks burritosid ja nachosid osta. Rahu lisas lõpetuseks, et jääb vaid loota, et inimesed võtavad uue huvitava menüü omaks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare