9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
ArvamusVastuseks anonüümsele pöördumisele

Vastuseks anonüümsele pöördumisele

Raplamaa Sõnumites ja Märjamaa Nädalalehes ilmus 11. detsembril k.a anonüümne kirjutis „Soov taastada koolirahu Märjamaa gümnaasiumis”. Konstateerime, et Märjamaa gümnaasiumi töörahu on alates 25. novembrist sügavalt häiritud.

Me ei pea eetiliseks ega professionaalseks anonüümseid etteheiteid ajakirjanduses, samuti läbipaistmatut ja manipuleerivat nõusoleku saavutamist 37 töötajalt ning töötajate ebavõrdset kohtlemist.
Eeltoodust tulenevalt oleme sunnitud meedia kaudu teavitama laiemat avalikkust järgmises:
1. Toetame vajadust taastada töörahu Märjamaa gümnaasiumis, kuid me ei toeta 11. detsembril k.a Raplamaa Sõnumites ja Märjamaa Nädalalehes ilmunud vastuskirjas esitatud anonüümseid etteheiteid.
2. Allkirjade kogumine viidatud pöördumisele oli valikuline, antud protsessi ei kaasatud kooli kõiki töötajaid, seetõttu pole senini teada, kelle nimel on vastuskiri koostatud.
3. Taunime anonüümsete seisukohtade esitamist ja kutsume kõiki üles kõnelema ausalt, argumenteeritult ja oma nime alt.

Eve Burmeister, Sirje Ehrenpreis, Gaili Ilisson, Janne Jakimainen, Piret Karus, Marika Kosubenko, Rita Laanesaar, Darja Lehtsalu, Sirje Nootre, Lia Puhm, Gerri Saaremets, Igal Serglov, Ave Sinikas, Asta Teetlok, Kertu Tort, Maia Tõnts, Merge Vaher, Marika Viisimaa

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare