11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSMiss Raplamaa 2020 finalistid on valitud

Miss Raplamaa 2020 finalistid on valitud

Kadri Paju

Miss Raplamaa 2020 eelvoor toimus 15. detsembril Sadolini spordihoones. Eelvooru oli kohale tulnud 12 tüdrukut. Lisaks neile oli osalemisest huvitatud veel paar tüdrukut, kel polnud aga võimalik eelvooru kohale tulla. Nendega vestlesid korraldajad eraldi. Tänaseks on kümme finalisti valitud ja nemad hakkavad kolme kuu vältel valmistuma missikoolis Miss Raplamaa 2020 finaalürituseks, mis sel aastal on suurel reedel ikka Sadolini spordihoones.

Eelvoorus tutvustasid korraldajad missikandidaatidele üritust ja jagasid informatsiooni, mis hakkab kolme kuu jooksul toimuma. Eelvoorus oli kohal eelmise aasta Miss Raplamaa Anette Tammik, kes õpetas tüdrukutele kõndi. JJ Street tantsukooli õpetaja Brita Kikas õpetas neiudele tantsu. Nemad kahekesi õpetavad kandidaate kogu missikooli vältel ning valmistavad nad ette finaaliks.
Aasta alguses, 3.-4. jaanuaril oli esimene missilaager, kus õpiti kõndi, tantsu, räägiti toitumisest, tehti trenni ja kohtuti põnevate persoonidega. Külas käisid näiteks Raplast pärit fotograaf Mardo Männimägi ja BonMerite omanik Merit Võigemast.
Miss Raplamaad korraldavad sel aastal Taagi Tellus ja Dane Tall. Taagi oli korraldaja ka eelmisel aastal, Dane liitus korraldustiimiga sel aastal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare