13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRaplamaa talimängude avalöök tehti discgolfi rajal

Raplamaa talimängude avalöök tehti discgolfi rajal

Siim Jõgis

Discgolf on aja jooksul aina enam populaarsust kogunud. Seega ei ole väga üllatav, et tänavuste Raplamaa talimängude avalöögina toimunud discgolfi võistlustel osales tervelt 78 mängijat. Igaüks neist esindas ühte Raplamaa neljast vallast – Kehtnat, Kohilat, Märjamaad või Raplat. Iga valla kaksteist paremat tulemust läksid arvesse üldtabeli moodustamisel.
Valdade üldarvestuses saavutas parima tulemuse Kehtna, kes kogus 326 punkti. Kolm suuremat punktitoojat olid Alar Lepikult, Eve Maido ja Tõnu Kleesmann. Teise koha sai Kohila vald (kolm suuremat punktitoojat Maarja Roht, Heigo Tamberg, Henri Vanem), kolmas oli Märjamaa (Karl-Martin Marrandi, Maria Liivamägi, Kary Pill) ning neljas Rapla vald (Ken Laane, Siim Solman, Evelin Räis). Kõige rohkem oli võistlejaid Kehtna vallast – tervelt 24.
Võistlus toimus kaheksateistkümne korviga rajal. Tavapäraselt on Valtu spordimaja ümbruses asuval rajal 14 korvi, kuid Raplamaa talimängude tarbeks paigaldati neli ajutist korvi juurde. Võistluste korraldaja Artur Ojasalu ütles, et Valtu spordimaja discgolfi rada valiti võistluste pidamiseks just seetõttu, et tegemist on võrdlemisi lihtsa rajaga. Seega on see sobilik algajatele, keda oodati Raplamaa talimängudest osa võtma.
Võistlus toimus laupäeva, 18. jaanuari ennelõunal. Iga võistleja läbis 18-korvise raja ühe korra. Nagu öeldud, oli tegemist tänavuste Raplamaa talimängude esimese võistlusega. Jätku said need teisipäeva, 21. jaanuari õhtul, kui toimus mälumäng. Esialgse plaani järgi pidid talimängud alguse saama juba 11. jaanuaril vabatehnika suusatamisega, kuid see jäi olematute lumeolude tõttu ära.

Toome välja Rapla maakonna XXVIII talimängude discgolfi võistluse kolm paremat võistlusklasside kaupa. Iga esikoht tõi oma valla kontosse 31 punkti, teine koht 29 punkti ja kolmas koht 27 punkti.

Mehed                    

Visete arv/Vald

1. Karl-Martin Marrandi 48 Märjamaa
2. Ken Laane 48 Rapla
3. Taimo Seemer 48 Kehtna

Naised
1. Maarja Roht 60 Kohila
2. Maria Liivamägi 61 Märjamaa
3. Carmen Apsolon 64 Kohila

Meesseeniorid
1. Alar Lepikult 50 Kehtna
2. Peep Lepikult 54 Kehtna
3. Siim Solman 60 Rapla

Naisseeniorid
1. Eve Maido 58 Kehtna
2. Kaja Känd 69 Kehtna
3. Evelin Räis 72 Rapla

Vanemseeniorid
1. Tõnu Kleesmann 54 Kehtna
2. Kary Pill 54 Märjamaa
3. Meelis Prikko 56 Rapla

Juuniorid
1. Heigo Tamberg 51 Kohila
2. Henri Vanem 60 Kohila
3. Emma Aas 61 Kehtna

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare