11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRapla postkontoris väheneb töötajate arv

Rapla postkontoris väheneb töötajate arv

Katri Reinsalu

Raplamaa Sõnumiteni jõudis info, et Omniva plaanib koondada osa Rapla postkontori töötajatest. „Töötaja koondamine vastab tõele, kuna postkontori külastatavus on viimasel aastal, eriti just hommikusel ajal, siiski vähenenud. Tänase kolme töötaja asemel hakkab Rap­la postkontoris töötama edaspidi kaks klienditeenindajat,” selgitas Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv.

Kuna Rapla postkontor on avatud vaid töönädala sees, on kujunenud välja nii-öelda magusad ajad, mil inimesed selle teenuseid enamasti kasutavad. Loomulikult on see lõunapausi aeg ning tööpäeva lõpp. Võiks ju eeldada, et vähem töötajaid toob endaga kaasa pikema järjekorra ja ooteaja.
Kaiv ütles, et koondamine klientide vaates midagi ei muuda ja järjekordade suurenemise ohtu ei ole. Rapla postkontoris on kaks kassat ning ka edaspidi on vajadusel mõlemas töötaja.
„Külastatavuse tipptundide ajal tagame, et järjekordade vältimiseks on kliente teenindamas endiselt kaks teenindajat. Kokkuhoid toimub pigem vähese külastatavusega aegade arvelt, nagu on seda näiteks hommikused tunnid,” ütles Kaiv.
Lisaks koondamisele on järgmisest kuust oodata ka muutust Rapla postkontori lahtiolekuaegades. „Kuna oli näha, et hommikusel ajal postkontori külastajaid praktiliselt ei olnud, avame alates 1. märtsist Rapla postkontori kaks tundi hiljem ehk kella 10-st. Kontor on avatud seega esmaspäevast reedeni kell 10-18 ning postkontoris osutatakse endiselt kõiki samu teenuseid,” ütles Kaiv.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare