0.5 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
RSRaplamaa meistriks saalijalgpallis krooniti “kontoripoisid”

Raplamaa meistriks saalijalgpallis krooniti “kontoripoisid”

Siim Jõgis

Pühapäeval, 9. veebruaril peeti Sadolini spordihoones Rapla maakonna meistrivõistlused saalijalgpallis. Finaalis läksid vastamisi Raplamaa JK II ning JK Office. 2:0 võiduga krooniti 2020. aasta Raplamaa meistriteks “kontoripoisid”.

Ingliskeelne nimi Office tähendab eesti keeles just kontorit. Võistkonda kuulusid Taavi Laurits, Madis Rajando, Märten Pajunurm, Juhan Noode, Sander Karu ja Rasmus Munskind.
Kokku osales Raplamaa meistrivõistlustel kaheksa võistkonda, kes olid jaotatud kahte neljaliikmelisse alagruppi. A-alagrupis mängisid JK Office, Raplamaa JK I, FC Lelle ja Raplamaa JK II. B-alagruppi kuulusid Märjamaa Kompanii, Kehtna, Raplamaa JK U19 ja Raplamaa Järvakandi/Märjamaa. A-alagrupis tegi puhta töö JK Office, võites kõik kolm mängu. B-alagrupis krooniti suveräänseks valitsejaks Kehtna, kes võitis samuti kõik kolm kohtumist. Veerandfinaalis kaotas Kehtna küll penaltitega Lellele ning langes seega edasisest konkurentsist välja. Poolfinaalidest väljusid võidukalt Raplamaa JK II ning JK Office. Mäng oli tasavägine ning skoor püsis pikalt 0:0. Ühe mängu pikkus oli terve turniiri vältel 12 minutit jooksvat aega ning kui vahe oli üheväravaline, pandi viimase minuti käigus mänguseisakute ajal ka aeg seisma.
JK Office näitas finaalis kiiret ja tehnilist jalgpalli. Pall liikus väledalt ning mitu korda jõuti väravale lähedale. Muidugi avanesid oma võimalused ka Raplamaa JK II võistkonnal, kuid nemad väravani ei jõudnud. Finaalis sai JK Office eest ühe tabamuse kirja Rasmus Munskind ja teise Sander Karu. Sellega oli otsustatud nii finaali kui ka Raplamaa meistri saatus. Kolmanda-neljanda koha mängus läksid vastamisi Raplamaa JK I ja FC Lelle. Pärast 1:1 lõppenud normaalaega asuti lööma penalteid. Seal saavutas 2:1 võidu Raplamaa JK I. Seega tuli FC Lellel leppida neljanda kohaga.

JK Office mängija Märten Pajunurm ütles, et turniirile mindi mõttega saavutada esikoht ning see läks õnneks. Võistkonna nime kohta ütles ta, et kuna mitu mängijat töötavad koos, otsustatigi selle järgi nimi valida – JK Office. Tegemist oli selles mõttes eksperimentaalse koosseisuga, et kokku tuldigi ainult Raplamaa meistrivõistluste tarbeks. Varem ei ole sellises koosseisus kuskil võistlustel käidud.

Mängukvaliteeti selles meeskonnas kindlasti oli. Märten Pajunurm ise on praegu Premium Liiga klubi FC Kuressaare mängija. Eesti meistriliiga kogemus on olemas nii Sander Karul kui ka Taavi Lauritsal. Rasmus Munskind on esindanud Eesti rannajalgpallikoondist. Pajunurm rääkis, et edu võti oli tehniline mäng ja kiired söödud. “Kui vastased ründasid, tekkis väljakule ruumi ja õnneks saime nad ära karistada,” rääkis Pajunurm. JK Office mängis üleni mustades vormides, mis varem kuulusid saalijalgpalliklubile SK Augur.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare