6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSAmetlik teadaanne Hard Rock Laagri korraldusmeeskonnalt

Ametlik teadaanne Hard Rock Laagri korraldusmeeskonnalt

Head sõbrad!

Meie kõigi ees haigutab teadmatusesügavik ja kui lähikuude üritustega on asi seadusega paigas, siis festivalihooaeg on üks suur küsimärk. Kas olla optimist ja teha nägu, et maailm on täna täpselt sama, mis ta oli eile? Või tõmmata pessimistina joon peale kõikidele ettevalmistustele, mis peaksid juba praegu aset leidma selleks, et suvel üldse midagi toimuda saaks?

Ei kumbagi!

Hard Rock Laagri tiim annab endale aru, et looduse vastu ei saa ja kui tuleb kindel juhis suveüritused edasi lükata, kohtume me Vana-Vigalas mingitel teistel kuupäevadel. Sellegipoolest tegutseme me edasi juba praegu eesmärgiga senistele lubadustele truuks jääda ja kui saatus kätt ette ei pane, trehvame me kokkulepitud ajal, kokkulepitud kohas, et läbi viia selle suve raskeimalt rokkiv festival!

Bändide väljakuulutamine jätkub kiirendatud tempos. See ei ole kerglane pidu katku ajal, vaid soov olla festivali toimumiseks nii programmi kui tehnilise tausta poolest sama valmis kui teistelgi aastatel. Isegi kui edasine pole meie kätes, oleme andnud enda poolt kõik. Loodame, et need uudised pole lisakoormaks argisele muredehunnikule, vaid on pigem suvekuulutajad, mis annavad teada kuskil ootavast paremast homsest.

Olge terved!

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare