Hepa tanklakett jagab päästetöötajatele tasuta kohvi

0
Hepa tankla Raplas. Foto: Siim Solman

Siim Jõgis

Seoses Eestis valitseva eriolukorraga võttis Hepa tanklakett vastu otsuse jagada päästetöötajatele tasuta kohvi. Tegemist on täiesti uue lähenemisega, mida Hepa ei ole varem teinud. Tegelikult jagatakse tasuta kohvi lisaks päästeameti töötajatele veel kiirabi töötajatele, politseinikele, abipolitseinikele ja kaitseväelastele.
Hepa OÜ juhatuse liige Kaspar Nisu ütles, et tasuta kohvi jagatakse kas ametitõendi või seljas kantava vormi alusel. “See on puhtalt meiepoolne tänuavaldus nende poolt tehtud töö eest, ükski teine tanklakett pole seda meie teada teinud” rääkis Nisu. Tasuta kohvi saab kõigist seitsmest Hepa tanklapoest. Nisu selgitas, et selleks tuleb päästetöötajal kasutada ID-kaardi põhist kliendikaarti ning soovi korral saab selle kohapeal vormistada. Esimese hooga kestab kampaania teisipäeva, 31. märtsini. “Selles suhtes, mis edasi saab, oleme praegu äraootaval seisukohal, loodetavasti läheb elu ikka paremaks” sõnas Kaspar Nisu.

Jäta kommentaar

avatar