13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSHepa tanklakett võttis tarvitusele ohutusmeetmed

Hepa tanklakett võttis tarvitusele ohutusmeetmed

Siim Jõgis

Viiruseohuga tuleb silmitsi seista kõigil ettevõtetel ning seda on teinud ka Hepa tanklakett. Hepa OÜ juhatuse liige Kaspar Nisu tõi välja, et viiruseohu vähendamiseks on nende kõigis kaheksas tanklas võetud kasutusele ohutusmeetmed.

Muuhulgas pakutakse tankurite juures oma klientidele ühekordseid kindaid, et inimeste kokkupuude välispindadega viia miinimumini. Kaspar Nisu sõnas, et ühekordseid kindaid telliti kohe suurem varu. Ta julgustas kliente kasutama neid lisaks tankimisele ka ostude eest tasudes ning tanklapoes ringi vaadates. Esimesed kliendid on sellest võimalusest juba kinni haaranud. Samuti on kaupluses võimalik nii klientidel kui ka müüjatel desinfitseerida käsi viirust surmava vedelikuga.
Kaspar Nisu rääkis, et Hepa OÜ on oma tanklates rakendanud terve rea ohutusmeetmeid, mis hakkasid kehtima juba reedel, 13. märtsil. Siinkohal võib mõned neist välja tuua: “Me desinfitseerime pidevalt kõiki tööpindu, mida klient tanklat külastades puudutab; me puhastame ja desinfitseerime pidevalt tankuripüstoleid, ukselinke, kassalette, makseterminalide klahvistikke, kohvimasinaid, tualette ning öösiti toimub tanklates täiendav desinfitseerimine.”
Just öösiti on müüjatel lihtsam desinfitseerimist läbi viia, sest kliente on vähem. Nisu ütles, et need reeglid kehtivad kõikides Hepa tanklates. Üks uuendus, mille ta veel välja tõi, on see, et tanklakauplustes hakatakse müüma rohkem esmatarbekaupu – piima, leiba, saia. Ta sõnas, et praegusel ajal eelistavadki inimesed vajalikke sisseoste teha väiksemates kauplustes, kus liigub vähem rahvast – et vähendada viiruse leviku riski. Küsimusele, kui kaua sellised ohutusmeetmed Hepa tanklates kehtima jäävad, vastas Nisu, et senikauaks, kui vaja on.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare