11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKehtna vald alustas läbirääkimisi Järvakandi hooldekodu rendile andmiseks

Kehtna vald alustas läbirääkimisi Järvakandi hooldekodu rendile andmiseks

Kadri Paju

Kehtna vallavalitsus korraldas eelläbirääkimistega pakkumise konkursi Järvakandi hooldekodu hoonestusõiguse seadmiseks, vallavara rendile andmiseks ja operaatortegevuse võõrandamiseks. Konkursi tähtaeg oli 17. märts.
“Järvakandi hooldekodu hoonestusõiguse avalikul konkursil oli kaks osalejat. Parima pakkumuse tegijaga alustatakse läbirääkimisi 23. märtsil,” ütles Kehtna abivallavanem Katrin Velleste.
Järvakandi hooldekodu osutab põhitegevusena ööpäevaringset üldhooldusteenust ja käesoleval ajal on hooldekodus 23 üldhooldusteenust pakkuvat kohta. Läbirääkimiste objekt on kokkuleppe sõlmimine hoonestusõiguse seadmiseks operaatorteenuse osutaja kasuks vähemalt 20 aastaks. “Meie vallavalitsuse eesmärk on leida Järvakandi hooldekodule hea peremees, soovime opereerimise koos hoonestusõigusega üle anda nii kiiresti kui võimalik. See on oluline hooldekodu arengule ja paremate hooldustingimuste loomiseks,” rääkis Katrin Velleste.
“Oluline on töökohtade säilimine kohapeal juba välja koolitatud personalile. Kohtade jaotuse ja nende jagamise tingimused, kohatasu tõus jne on läbirääkimiste käigus käsitletavad teemad,” lisas Velleste.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare