11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKehtna valla parimateks sportlasteks valiti Reino Velleste ja Triinu Lilienthal

Kehtna valla parimateks sportlasteks valiti Reino Velleste ja Triinu Lilienthal

Siim Jõgis

Kolmapäeva, 11. märtsi õhtul tunnustas Kehtna vallavalitsus oma parimaid sportlasi. Pidulik tunnustusõhtu toimus Järvakandi kultuurihallis ning autasusid jagati parimatele 2019. aasta tulemuste põhjal.

Parimaks meessportlaseks nimetati laskur Reino Velleste ning parim naissportlane oli vibulaskur Triinu Lilienthal. Tunnustusõhtul osales ligikaudu kaheksakümmend inimest. Lisaks parimate sportlaste tunnustamisele said eritunnustuse Kehtna hokiklubi Kaigas treenerid Siim Viisut ja Annika Tammus ning nende U14 tüdrukute võistkond, kes tulid eelmisel aastal Eesti meistriks.
“Lisaks tänasime ka teisi Kehtna vallas registreeritud klubisid, kes treenivad noori. Need olid maadlusklubi Hammerlock, Järvakandi vibuklubi Ilves, Paluküla klubi, Valtu veeklubi, discgolfiklubi Vunk ning Järvakandi Pääste saalihoki,” lausus Kehtna vallavalitsuse spordi- ja noorsootööspetsialist Artur Ojasalu.

Parimaks naisveteraniks kuulutati bowlingumängija Raili Vaarpuu. See oli tema jaoks esimene kord pälvida Kehtna vallavalitsuse tunnustus. “Iga tunnustus on meeldiv. Tunnistan, et see oli veidi harjumatu, kui minu kohta öeldi naisveteran. Eks ma olen bowlingut juba pikalt mänginud ka. Olin meeldivalt üllatunud,” sõnas Vaarpuu. Kehtna valla parimate sportlaste tunnustusõhtule kutsuti teda ka eelmisel aastal, kuid siis ta ühtki autasu ei saanud. “Tore on elada väikeses kohas, siis ikka märgatakse tulemusi,” lausus ta. Varem on Vaarpuud tunnustanud tema saavutuste eest Ingliste küla. 2019. aasta võib ta lugeda igal juhul kordaläinute sekka. Kõige väärikama tulemusena toob ta välja, et 2019. aasta mais krooniti ta naiste seas Eesti meistriks.

Kehtna valla parimad sportlased
2019. aasta tulemuste alusel:

Parim noorsportlane – Kalev Hõlpus
Parim noorsportlane – Nora Haas
Parim meessportlane – Reino Velleste
Parim naissportlane – Triinu Lilienthal
Parim meesveteran – Kalju Kalda
Parim naisveteran – Raili Vaarpuu
Parim koolisportlane – Arto Kivisild

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare