14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSMuudatused Raplamaa avalikel bussiliinidel

Muudatused Raplamaa avalikel bussiliinidel

Põhja-Eesti ühistranspordikeskus

Alates pühapäevast, 29. märtsist jõustuvad muudatused Raplamaa avalikel bussiliinidel 1, 2, 2k, 3, 5, 12, 20, 22 ja 23k. Sõiduplaanid on nähtavad www.peatus.ee alates 19. märtsist.

Muudatuste paremaks mõistmiseks soovitab Põhja-Eesti ühistranspordikeskus kasutada www.peatus.ee reisiplaneerijat, kuhu on võimalik sisestada teid huvitava sõidu alg- ja lõpp-peatus ning kuupäev.

1. Liinid 1 Rapla raudteejaam – Rapla bussijaam ja 3 Rapla raudteejaam – Rapla bussijaam – Alu muutuvad seoses Elroni rongide uue sõiduplaaniga. Seoses eriolukorraga on muudetud Elroni rongide sõiduplaani alates 23. märtsist.
2. Liin 2 Rapla – Kabala. Laupäeval ja pühapäeval väljub viimane buss edaspidi Raplast kell 18.35 (praegu kehtiva sõiduplaani järgi kell 18.10). Tööpäevane sõiduplaan ei muutu.
3. Liin 2k Rapla – Raikküla – Kabala – Raadiku – Rapla. Sõiduplaanis on muudetud peatustest väljumise aegu. Uus sõiduplaan hakkab kehtima, kui eriolukord lõpeb ja koolid alustavad tööd.
4. Liin 5 Rapla – Kuimetsa – Vahastu. Liin ei teeninda enam Vaopere ja Urke peatust. Kõik Vahastusse sõitvad bussid liiguvad Kaiu ja Põlliku kaudu. Teenindamata jääb Kõrgemäe peatus, mis asub Kuimetsa ja Suurekivi peatuste vahel. Muudatus on sisse viidud seoses väga halbade teeoludega Kuimetsa ja Suurekivi vahel.
5. Liin 12 Rapla – Keava – Lelle – Eidapere. Liin väljub edaspidi Raplast 5 minutit hiljem kell 17.30 (praegu kehtiva sõiduplaani järgi kell 17.25).
6. Liin 20 Rapla – Kehtna. Seoses Elroni sõiduplaani muudatusega väljub buss Rapla bussijaamast edaspidi kell 18.25 (praegu kehtiva sõiduplaani järgi kell 18.20).
7. Liin 22 Rapla – Kaerepere. Edaspidi väljub õhtune buss Raplast 5 minutit varem kell 17.25 (praegu kehtiva sõiduplaani järgi kell 17.30). Raplast väljub buss edaspidi kell 7.50 (praegu kehtiva sõiduplaani järgi 7.45) ja sõidab Kaerepereni, ära jäävad peatused Kumma ja Kumma II. Kell 8.05 väljub buss Kaereperest Rapla suunas, väljumist ei toimu Kumma ja Kumma II peatusest.
8. Liin 23k Rapla – Kuusiku-Nõmme – Kodila – Ohulepa. Peatusi Lipstu ja Ohulepa teenindatakse uue sõiduplaani järgi ainult ettetellimisel. Uus sõiduplaan hakkab kehtima, kui eriolukord lõpeb ja koolid alustavad tööd.

Elroni sõiduplaanid muutuvad lähiajal veel, seetõttu ei muudeta teiste maakonna bussiliinide sõiduplaane. Palun jälgige infot!

Rapla raudteejaama peatuses oota­vad järgmised liinid rongi ära ja neil liinidel võib olla hilinemisi kuni 10 minutit:
Liin 6 Rapla – Ingliste – Juuru
Liin 12 Rapla – Lelle – Eidapere
Liin 14A Rapla – Alu – Kodila – Ohulepa
Liin 20 Rapla – Kehtna

Sõiduplaanid on nähtavad www.peatus.ee.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare