11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRapla jaoskonna politseinikul tuvastati koroonaviirus

Rapla jaoskonna politseinikul tuvastati koroonaviirus

Politsei- ja Piirivalveamet
Lääne prefektuur

Rapla jaoskonna politseinikul tuvastati koroonaviirus
Neljapäeval, 26. märtsil sai kinnitust kuues koroonajuhtum politseis, kui viirus tuvastati Rapla jaoskonna politseinikul. Ametnik viibib kodusel ravil.
Rapla jaoskonna politseinikul tekkisid haigusnähud kolmapäeval, kui ta oli kaugtööl. Neljapäeva hommikul tuli laborivastus, et ametnik on nakatunud.
Pärast tuvastatud haigusjuhtumit andsid proovid veel 20 Rapla politseijaoskonna ametnikku, kel oli nakatunuga varasem kokkupuude või endal tekkinud kahtlus oma tervise pärast. Kõik need proovid olid negatiivsed.
Nakkusohu vältimiseks suleti eile Rapla politseijaoskond ja teenindussaal ning alustati ruumide desinfitseerimisega. Jaoskond ja teenindussaal on klientidele suletud ka täna, 27. märtsil.
Rapla politseijaoskonna juht Janno Ruus ütles, et kõik jaoskonna sisetöö inimesed on ruumide desinfitseerimise lõpuni kodutööl. “Välitööl olevad politseinikud täidavad tavapäraseid ülesandeid ning väldivad jaoskonna majja tulekut. Kõik jaoskonna töötajad jälgivad oma tervist ja teavad, et sümptomite ilmnemisel tuleb kohe minna koju. Teeme kõik endast oleneva, et viiruse levikut peatada,“ ütles Ruus.

5 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare