Rapla olulised kultuurifestivalid siiski tulevad

1
Anna Kaneelina kontsert kultuurifestivalil Särin. Fotod: Siim Solman

Stina Andok

Koroonaepideemia niidab jalust ja sunnib paikseks, kuid tunneli lõpus on siiski valgus. Korraldajad on kinnitanud, et vähemasti tänase seisuga võib öelda, et XXVIII Rapla Kirikumuusika Festival ja järjestikuliselt viies Särin tulevad nagu plaanitud.

Rapla Kirikumuusika Festivali kunstilise juhi Pille Lille sõnul ei ole praeguse seisuga põhjust festivali edasi lükata, kuigi vajadusel ollakse selleks valmis. Tänavu toimub festival 26. juunist kuni 12. juulini ning festivali kava avalikustatakse juba peagi.

Kultuurifestivali Särin korraldaja Maili Metssalu kinnitab samuti, et plaan viiendat korda Rapla särisema panna on endiselt jõus ja praegu tegutsetakse aktiivselt selle nimel, et 18. ja 19. septembril külastajate meeli ergutada.

1
Jäta kommentaar

avatar
uuemad vanemad enim hinnatud
Schnauzer
Külaline
Schnauzer

Suvesse ei panustaks küll ühegi üritusega. Sügis on kahtlane, aga vist mitte võimatu, kui me praegu kõik kodus püsime.