Raplamaa JK sõitis Küprosele laagrisse

0
Illustreeriv foto: Siim Solman

Raplamaa Sõnumid

Teises liigas palliv Raplamaa JK osaleb 5. kuni 12. märtsini treeninglaagris Küprosel.

Küprosele sõidab Raplamaa jalgpallikooli U19 järelkasvuvõistkond ja osaliselt ka täiskasvanute meeskond. Laagris peetakse lisaks treeningutele kaks treeningkohtumist. Laagrisse sõidab 26 mängijat ja 4 treenerit: peatreener Alo Bärengrub, abitreenerid Kristjan Nõulik ja Mati Püü, fitness-treener Ken Lill ning mänedžer Taavi Tüvist. Välislaagri korraldamine on osa pikemast plaanist tõusta esindusmeeskonnaga Eesti tippliigadesse, teatas klubi oma pressiteates.

Raplamaa JK esindusmeeskond mängib hooajal 2020 Teise liiga lääs/lõuna tsoonis, mis eelmisel aastal lõpetati üheksanda kohaga. U19 võistkond osaleb U19 Eliitliiga esiliigas.

Jäta kommentaar

avatar