Päästeteated

0

Lõkkest alguse saanud kulupõlengud
1. aprillil kell 15.49 sai häirekeskus väljakutse Märjamaa valda Vana-Nurtu külla, kus lõkke tegemisest oli põlema süttinud umbes 20 ruutmeetrit kulu. Kohalikud elanikud suutsid tulekahju iseseisvalt kustutada.
5. aprillil kell 15.03 said päästjad väljakutse Kohila valda Tööstuse tänavale, kus lõkkest sai alguse ligi 100-ruutmeetrine põleng. Päästjad kustutasid põlengu.

Tormikahjud
Tormi tõttu lendas 2. aprillil Rapla vallas Kodila külas lauda plekk-katus elektriliinidesse, olukorraga tegelesid elektrikud. Tuule tõttu kukkusid puud teele Rapla vallas Alu alevikus ja Põlliku külas, Kohila vallas Vilivere ja Loone külas, Märjamaa vallas Nõmmeotsa, Luiste ja Põlli külas. Päästjad eemaldasid takistused teelt.
3. aprillil käisid päästjad eemaldamas tormi tõttu teele langenud puud Rapla linnas Metsapargi tänaval ning Märjamaa vallas Kõrtsuotsa külas. Elektriliinidele kukkus puu Rapla vallas Kuusiku-Nõmme külas.

Järelevalveta lõke
4. aprillil kell 1.51 teatati häirekeskusele järelevalveta lõkkest Rapla vallas Kabala külas. Päästjad tuvastasid järelevalveta, ca 3 m läbimõõduga lõkke ning kustutasid selle.

Lääne päästekeskus

Jäta kommentaar

avatar