13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
KrimiPäästeteated

Päästeteated

Lääne päästekeskus

Kaius põles elamu
1. septembril kell 7.31 kiirustasid päästjad Rapla valda Kaiu alevikku, kus elumaja katuse servade alt immitses suitsu. Päästjad tuvastasid, et põles esimese korruse põrand ning tuli oli levinud mööda konstruktsioone ka seinte vahele. Teisele korrusele tulekahju levida ei jõudnud. Päästjad likvideerisid tulekahju kell 9.28.

Hobused pääsesid
3. septembril kell 16.35 sõitis Rapla vallas Ülejõe külas teelt välja auto koos haagisega. Külili vajunud haagisest pääsesid välja seal transporditud kaks hobust, kes viidi lähedalasuvale karjamaale omanikke ootama. Päästjad aitasid haagise tagasi ratastele ning auto kraavist välja.

Lõkkes põletati ohtlikke jäätmeid
4. septembril kell 9.58 helistas häirekeskusele murelik inimene, kes teatas ohtlikust lõkkest Kohila alevis Tööstuse tänaval. Kuuride taha oli tehtud lõke, milles põletati keskkonnaohtlikke jäätmeid, sealhulgas autorehve. Must suits ning hais levis tänaval. Päästjad käisid kohal ning tegid lõkketegijale selgitustööd, lõke paluti kustutada.

Generaator süttis
4. septembril kell 15.16 kiirustasid päästjad Kehtna valda Kalbu külla, kus oli põlema süttinud järelhaagisel olnud generaator. Järelhaagis asus eraldi ning sõidukeid ega hooneid ei ohustanud. Päästjad kustutasid põlengu kell 15.41. Generaator süttis tõenäoliselt kütuselekke tõttu.

Papagoi vajas abi
4. septembril kell 22.37 vajas päästjate abi Aafrika hall papagoi. Märjamaa vallas Kivi-Vigala külas oli papagoi lennanud ligi nelja meetri kõrgusele puu otsa ning omanikud ei saanud teda enam kätte. Omanikuga eelnevalt konsulteerides pihustasid päästjad lindu veejoaga ning papagoi saadi kätte.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare