7.7 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
KrimiTäiendatud! Joobes juht sõitis vastu liiklusmärki, pagasiruumis olnud reisija paiskus välja

Täiendatud! Joobes juht sõitis vastu liiklusmärki, pagasiruumis olnud reisija paiskus välja

Stina Andok

Eile, 20. mail kella 17.25 ajal sõitis 66-aastane alkoholijoobes mees mopeedautoga Bellier 503 Märjamaa alevis Koluvere maantee 2 juures ringristmikul teelt välja ja vastu liiklusmärki. Liiklusõnnetuse hetkel auto pagasiruumis olnud 52-aastane mees paiskus sõidukist välja. Juht ja pagasiruumis viibinud sõitja viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Rapla politseijaoskonna välijuhi Alar Smirnovi sõnul oli mopeedautos kokku kolm inimest. Seltskond põhjendas, et üks neist sõitis pagasiruumis, kuna mopeedauto salongi kolm inimest ei mahu, aga sõpra maha jätta ei tahetud. Tegemist oli kohalike inimestega.

“Teelt väljasõit võis toimuda mitme teguri koosmõjul, nii juhi joobe kui ka valesti valitud sõidukiiruse tõttu,” selgitab Smirnov juhtunu asjaolusid.

“Mopeedautot juhtinud mehe suhtes alustati kriminaalmenetlus paragrahvi alusel, mis käsitleb joobeseisundis sõiduki juhtimist. Joobes juhtimine on lubamatu ning samuti ei ole pagasiruum kindlasti koht reisijatele. Mistahes sõidukit tuleb kasutada ikkagi reeglite kohaselt nii, nagu see on ette nähtud, sest muidu seatakse end ohtu,” ütleb välijuht.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare