Märjamaal murti sisse alkoholipoodi, otsitakse pealtnägijaid

1
Kuvatõmmis poehoone valvekaamera salvestiselt

Stina Andok

21. mail kella 22:55-23:05 murdsid kolm meest sisse Märjamaal Pärnu mnt 27 kingituste ja alkoholipoodi ning varastasid sealt mõned pudelid viina, paar pakki suitsu ja sigarillosid. Põhiline kahju on poe omaniku Kenneth Kochi sõnul lõhutud aken.

Hoonel olevatest valvekaameratest on näha, et näiliselt alkoholijoobes mehed liiguvad alevi poolt tulles ja hiljem põgenevad surnuaeda. Antud videos on näha ühte nendest, kes välikaamera fookusesse sattus. Koch tegi juhtunud kohta politseisse avalduse.

Sisse murdmise ajal möödus majast 3-4 autot, mille juhid ja kaasreisijad võisid asjaosalisi näha. Kui kellelgi on infot isikute või kahtlase tegevuse kohta, siis palutakse teavitada sellest politseid.

Vaata ka VIDEOT.

 

 

1
Jäta kommentaar

avatar
uuemad vanemad enim hinnatud
sven kuum
Külaline
sven kuum

Eks need tuntud kohalikud pätipoisid ole kes olid sel kellaajal seal.