-2.8 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
KrimiPäästeteated

Päästeteated

Lääne päästekeskus

Maidlas põles maja sein

7. mail kell 15.11 teatati häirekeskusele tulekahjust Märjamaa vallas Maidla külas. Põlema oli süttinud maja sein ja veidi katusealust. Päästjad likvideerisid põlengu kell 16.42. Tõenäoliselt süttis sein põlema hoone kehvas seisus elektrisüsteemi tõttu.
Päästeamet koduohutuse eestseisjana kutsub inimesi üles märkama oma kodus valitsevaid ohte – aegunud elektrijuhtmestik on väga tuleohtlik. Aegunud elektrijuhtmestiku korral on mõistlik lasta see üle kontrollida ning elektrikul välja vahetada. Ohutuse tagamiseks võiks lasta elektrikul kord kümne aasta jooksul teha ka elektripaigaldiste tehnilist kontrolli.

Keo külas põles aiamaja

10. mail kell 7.30 teatati häirekeskusele tulekahjust Rapla vallas Keo külas. Põlema oli süttinud 5 x 5 meetri suurune aiamaja, mille põlemine ohustas ka lähedalasuvat metsa. Päästjad kustutasid tulekahju ning takistasid tule metsa jõudmist. Tulekahju likvideeriti kell 8.58, selle tekkepõhjus teada ei ole.

Kannatanu aidati välja läbi esiklaasi

11. mail kell 16.22 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Kohila vallas Aespa alevikus. Kraavi sõitnud auto oli külili vajunud ning kannatanu ei pääsenud autost välja. Päästjad aitasid kannatanu autost välja läbi esiklaasi ning andsid kiirabile üle. Päästjad likvideerisid autol süttimisohu ning puhastasid tee liiklusõnnetuse tagajärgedest.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare