9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
KrimiPolitseiteated

Politseiteated

Politsei- ja piirivalveamet

Märjamaa vald
20. mail kella 17.25 ajal toimus liiklusõnnetus Märjamaa alevis Koluvere mnt 2 juures, kus alkoholijoobes 66-aastane mees sõitis mopeedautoga Bellier 503 ringristmikul teelt välja vastu liiklusmärki. Liiklusõnnetuse tagajärjel paiskus pagasiruumis olnud 52-aastane mees sõidukist välja. Sõiduki juht ja kaassõitja toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Rapla vald
19. mail alustati kriminaalmenetlust selles, et 16. mail möödusid Raplas Tallinna maanteel asuvas kaupluses kaks seni tuvastamata meest kassadest alkoholi ja muu kauba eest tasumata. Vargusega tekitati kahju ligi 300 eurot.
20. mail sai politsei teate, et Rapla vallas asuval kalmistul on hauaplatsile kaevatud auk ja lõhutud hauaplatsi äärekive. Tekitatud kahju on selgitamisel.
21. mail sai politsei teate, et Pae külas varastati öö jooksul kahest traktorist GPS-seadmed. Vargusega tekitati kahju ligi 35 000 eurot.
22. mail sai politsei teate, et Rapla vallas asuvalt kinnistult varastati kuuse- ja männiistikuid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kehtna vald

25. mail sai politsei teate, et 24. mail sisenes 42-aastane mees Kehtna vallas asuvasse tootmishoonesse ja varastas tammepuidust liimkilpe. Vargusega tekitati kahju ligi 500 eurot.
25. mail sai politsei teate, et Järvakandi alevikus lõi alkoholi tarvitanud 48-aastane mees oma 42-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare