-0.1 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSRaplamaal kinnitati üks uus viirusekandja

Raplamaal kinnitati üks uus viirusekandja

Stina Andok

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1500 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, millest 10 osutusid positiivseks. Ühe uue kinnitatud SARS-CoV-2 viirusekandja elukohaks on rahvastikuregistri andmetel Raplamaa.

Kuuel juhul oli tegemist Harjumaa elanikuga, neist kahe elukohaks on Tallinn. Lisaks tuvastati veel üks uus viirusekandja Pärnumaal, Läänemaal ja Jõgevamaal.

26. mai hommiku seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 36 inimest, kellest üks on juhitaval hingamisel. Ööpäeva jooksul lubati haiglast koju neli inimest, uusi haigusjuhtumeid avati üks. Tänaseks on haiglaravilt vabastatud kokku 322 inimest ning lõpetatud 333 haigusjuhtumit.

Tänase seisuga on viirusest tervenenud koguarvuna 1552 inimest, kellest 1009 inimese haigusjuhtum on lõpetatud (65%), 543 inimese puhul (35%) on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja inimene ei viibi haiglaravil. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud, kokku on koroonaviirus Eestis võtnud 65 inimese elu.

Allikas: terviseamet.ee

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare