14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSAvis Rapla alustas uuel aastal vana hea hooga

Avis Rapla alustas uuel aastal vana hea hooga

02.01.17, kohtus AVIS Rapla korvpallimeeskond Triobet Balti liigas Jurmala/Fenikss meeskonnaga. Uue aastanumbri esimene mäng toimus Läti kuurortlinnas Jurmalas, meeskonda oli kaasa toetama sõitnud korralik armee fänne, kes ei pidanud meie meeskonnas pettuma. Siin kohal tahame ennem mängu kirjeldust tänada kõiki fänne ja fänniklubi esindajaid, kes Läti kaasa sõitsid, te olete lihtsalt parimad ja ilma Teieta oleks mäng olnud kordades raskem.

Mängust:

AVIS Rapla, kes siiani otsib meeskonda korvialust täiendust alustas mängu tavapärases algkooseisus, platsile jooksid Thomas van der Mars, Sven Kaldre, Martin Paasoja, Domen Bratoz ja meeskonna kapten Indrek Kajupank.

Kuigi punktiskoori avas esmalt kodumeeskond, haaras mänguohjad endale Rapla meeskond, kes Paasoja, Kajupanga ja Suareze eestvedamisel võitsid esimese veerandaja 20:15.  Kahjuks takerdus meie meeskonna rünnak teisel neljandikul, skoori suutsid teha vaid hollandlane Thomas van der Mars (4 punkti) ning Martin Paasoja, kes tabas kaks vabaviset.  Viimase kuue mänguminuti jooksul enne poolaega ei läbinud korvi ükski AVIS Rapla meeskonna poolt teele pandud vise, mis andis kodumeeskonnale võimaluse mäng enda kasuks pöörata. Raplakate õnneks ei kärisenud vahe liiga suureks ning puhkepausile mindi vastu kodumeeskonna 6-punktilises eduseisus (32:26)

Poolajalt naastes suutis AVIS Rapla meeskond oma mängurütmi taastada ning järk-järgult vahet vähendada. Thomas van der Marsi kuus järjestikkust punkti ja Rasham Suareze korv vähendasid vahe enne otsustavad veerandaega minimaalseks (43:42).

Viimasel kümnel minutil vastastele sõnaõigust ei antud. Mängu otsustas raplakate 9-0 spurt, millega haarati initsiatiiv kindlalt endale. Kuigi Jurmala meeskond võitles visalt, suutsid raplakad hoida külma närvi ning otsustavatel hetkedel oma visked ära panna. Lõpetuseks kindel, kuid raske võit, mis tõstis raplakad taas Triobet Balti liiga A-alagrupis esimesele kohale seitsme võidu ja kahe kaotuse kõrval.
Meie meeskonna parimana viskas Thomas van der Mars 16 punkti ja noppis kümme lauapalli. Martin Paasoja lisas 11 punkti, Domen Bratoz ja Rasham Suarez 10 punkti.

Järgmine AVIS Rapla mäng toimub juba eesootaval laupäeval, kui kodusaalis kohtutakse TTÜ meeskonnaga. Mäng algab Sadolin Spordihoones tavapärasest erineval kellaajal, pall pannakse mängu kell 18.00.

Rapla KK / foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare