6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSEnnustusvõistluses hakkab paistma lõpusirge

Ennustusvõistluses hakkab paistma lõpusirge

Alates jalgpalli Euroopa meistrivõistluste algusest on käinud ka Raplamaa Sõnumite ennustusvõistlus. Palusime oma lugejatel täita kupong ja ennustada iga alagrupikohtumise skoori ning seda, millise riigi koondis tuleb Euroopa meistriks ja kes lööb enim väravaid. EM on nüüdseks kestnud juba peaaegu kaks nädalat ja alagrupiturniir hakkab vaikselt lõpule jõudma. On õige aeg teha teine vahekokkuvõte senisest ennustusvõistluse käigust. Samuti loosime välja esimesed vaheauhinnad.
Pärast esmaspäevaseid matše on peetud 28 kohtumist. Viimased, mis praeguses vahekokkuvõttes arvesse läksid, olid Slovakkia–Inglismaa ja Venemaa–Wales.
Raplamaa Sõnumite toimetusse laekus kokku 60 ennustuskupongi. Neist 18 on teisipäevase seisuga kogunud kakskümmend või rohkem punkti. Ennustuse reeglid on iseenesest lihtsad. Kui ennustaja arvab õigesti ära mängu täpse skoori, saab ta kolm punkti. Kui skoor on vale, kuid võitja (või viik) õige, saab ühe punkti. Siin on ennustajad, kes on teisipäevase seisuga kogunud vähemalt 20 punkti:
28 – Siiri Kala
25 – Kaido Keelmann
23 – Hugo Hommik, Ero Mihailov,    Rene Urke
22 – Ilmar Mõtsnik, Mihkel Maltsar,  Maie Ütsmüts, Karl Erik  Strandberg
21 – Heigo Klaas, Piret Sõber,   Olav Ütsmüts, Veiko Sireli, Roland Klaas, Andrus Jürimaa
20 – Peeter Tarvis sen, Ragne Orro,  Vaido Nemvalts

Vaheauhindade loosimine
Kuna EM on kestnud juba mõnda aega, loosisime kõikide osalejate vahel välja esimesed vaheauhinnad. Kätte saab need Raplamaa Sõnumite toimetusest aadressil Viljandi mnt 6, Rapla. Võitjad on:
Üks pitsa Pizzakioskist – Einar Klaas
10-eurone Dageroni kinkekaart –   Ülle Vaherna
10-eurone Sandra kinkekaart – Tiiu Varik
Raplamaa jalgpallikooli sall –  Hugo Hommik

Siim Jõgis
Loe pikemalt 22. juuni Raplamaa Sõnumitest