6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSFOTOD: AVIS Rapla jäi alla TLÜ/Kalevile

FOTOD: AVIS Rapla jäi alla TLÜ/Kalevile

Laupäeval, 04.02, mängis AVIS Rapla korvpallimeeskond oma järjekordse kodumängu Alexela Korvpalli meistriliigas, võõrustades pealinna klubi TLÜ/Kalevit. Tallinna klubi sõitis Raplasse käesoleval hooajal teist korda, esimene omavaheline kohtumine AVIS Rapla kodusaalis kandis Kalendrimängu nime. AVIS Rapla oli enne laupäevast mängu kaotanud neli mängu järjest, kuid samas äsja täiendanud oma ridu 206cm pikkuse hollandlase Jito Kokiga.

Mängust:

AVIS Rapla alustas tavapärasest erinevas algkooseisus, platsile jooksid Thomas van der Mars, Kristjan Voolaid, Sven Kaldre, Rasham Suarez ning Domen Bratoz. Pingilt oli võtta teiste mängijate seas ka Indrek Kajupank, kes pärast ligi kuu pikkust vigastuspausi punase vormi taas selga pani.

Esimene veerandaeg algas võrdelt, kumbki meeskond ei suutnud suurt edu saavutada. Meie võistkonnast said käe valgeks enamus mängijaid ning kuigi mängupilt oli rabe suutsid raplakad esimese veerandaja võita 19:17. Mängu ei toonud otsustavat muutust ka teine mänguveerand. Vaatamata TLÜ/Kalevi 7-0 spurdile veerandaja alguses, suutis Rapla meeskond kodupubliku ees Paasoja ja Marsi juhtimisel poolaja võita. Pärast esimest kahtekümmet mänguminutit juhtis kodumeeskond 37:34.
Kolmas mänguveerand algas Rapla meeskonna jaoks edukalt, esmalt korv Rasham Suarezelt, seejärel kolmene Indrek Kajupangalt, mis suurendas vahe kuuele punktile. Sellega raplakate hoog rauges, vastased tegid 20-4 spurdi, peamisteks skoorijateks Valga meeskonnast TLÜ/Kalevisse siirdunud Kristo Saage ja Saksamaalt naasnud Mihkel Kurg. Vastaste 56:46 eduseisule järgnes Domen Bratozi seitse vastuseta punkti, mis vähendasid enne viimast ja otsustavat veerandit vahe kolmele punktile.

Neljas veerandaeg ja publiku maruline toetus meie meeskonda halvimast ei päästnud. TLÜ/Kalev suutis vahet Saage eestvedamisel hoida ning kuigi mitmel korral oli AVIS Raplal võimalus vahe vähendada minimaalseks, lõppes mäng pealinna klubi seitsme punktilises paremuses (70:63).

Rapla meeskonna üheks peamiseks kaotuse põhjuseks on ülimalt halb protsent kolme punkti joone tagant, 30st teele saadetud viskest läbis korvirõngast vaid kolm.

Rapla KK / foto: Siim Solman

Vaata ka fotosid SIIT.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare