6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSJanar Soo tõmbas mängijakarjäärile joone alla

Janar Soo tõmbas mängijakarjäärile joone alla

Kohilast pärit korvpallur Janar Soo esindas oma mängijakarjääri jooksul TYCO Rapla, Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli meeskonda. Eile 26-aastaseks saanud mees on arstidega konsulteerides otsustanud joone alla tõmmata oma ligi kümme aastat kestnud profikarjäärile.
Eelmise aasta detsembris uuesti vigastada saanud põlv on tänaseks seisus, mis praegu enam tippkorvpalli mängida ei võimalda.
„Otsus lõpetada tuleb eelkõige sellest, et ka kümne aasta pärast tahaksin olemasoleva põlveliigesega täisväärtuslikku elu elada,“ ütles Janar Soo lõpetamise kommentaariks. „Praegu jätkamiseks oleks tarvis põlve ristatisideme vahetust, millest taastumine on umbes kaheaastane protsess. Olen otsustanud seda teed hetkel mitte ette võtta.“
Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnas mängis Janar Soo alates novembri algusest. Väljakul käis mees Alexela KML-is ning meeste karikavõistlustel kokku kaheksas kohtumises. Meistriliigas mängis ta TÜ eest kokku 85 mänguminutit, viskas selle aja jooksul 28 punkti ning võttis maha 16 lauapalli. Karikamängudes osales Soo Tartu värvides tervelt 35 minuti jagu, visates 6 punkti ja andes 2 resultatiivset söötu.
Tulevikuplaanide kohta mängijal veel täit selgust ei ole: „Et kogu mu senine elu on käinud korvpalli rütmis, on praegu keset hooaega lõpetades keeruline kohe uut plaani paika panna. Loodan igatahes ka tulevikus siiski spordi ning korvpalli juurde jääda.“

Raplamaa Sõnumid / foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare