Kehtna õpilane tuli noorkokkade võistlusel esikolmikusse

28. oktoobril võistles Tallinna toidumessil kolmteist noorkokka tiitlile „Noorkokk 2015“ ning kolmandale kohale tuli Kehtna majandus- ja tehnoloogiakooli kolmanda kursuse kokaõpilane Reili Randmaa.
Võistlus oli kokkadele individuaalne ja nii tuli igal osalejal valmistada peaasjalikult eestimaisest toorainest pidulik roog.
Pearoa puhul olid kohustuslikud toorained lihaveise abatükk chuck tender, veisemaks ja kollane kaalikas. Magustoidus tuli kasutada kohupiima, kartulitärklist ja külmutatud vaarikaid ning lisaülesandena tuli desserdi kõrvale pakkuda kisselli.
Roogade valmistamiseks oli võistlejatel aega kolm tundi, pärast seda hindas professionaalne viieliikmeline žürii iga toidu puhul maitset, välimust ning koka töövõtteid ja professionaalsust. Reilil oli kaasas kokaabi Susanna Muidre, kes on esimese kursuse õpilane Kehtna MTK-s.
Loe pikemalt 4. novembri Raplamaa Sõnumitest
Mariliis Vest

Samal teemal

Minna marmelaad pälvis parima talutoidu konkursil... Stina Andok Eestimaa Talupidajate Keskliit tunnustas käesoleval aastal esimest korda korraldatud konkursil “Parim talutoit 2016” kodumaiseid tootja...
Kehtna MTK peahoone sai uue hingamise Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool tähistas peahoone renoveerimise teise etapi lõpetamist, kutsudes kokku kõik need, kes selleks oma panuse andsid, n...
Eksperiment – milline on maakonna parim burger? Eksperimenteerimine ei ole meile enam võõras – küll oleme maitsnud pitsasid ning lürpinud kohvi. Kuna maakonnas on hamburgerimõnude nautimiseks mitu k...