Koolitoidu järelevalve põhirõhk oli sel korral kokkade töökeskkonnal

anne kersna

Iga viie aasta tagant käib grupp spetsialiste koolides uurimas, kuidas on neil lood koolisöögi ning kokkade töötingimustega. Sarnaseid ringe tehakse ka lasteaedades ja hooldekodudes. Seda kõike koordineerib Ülle Laasner maavalitsusest. Seljataga on juba neljas koolide külastus, mille kohta parasjagu raporteid koostatakse. Nagu ka eelnevatel aastatel, saadetakse järelevalve tulemused koolidesse ja valdadesse.

Komisjoni kuuluvad Kehtna majandus- ja tehnoloogiakooli toitlustusvaldkonna juht Anne Kersna, maavalitsuse tervisedenduse spetsialist Ülle Laasner, Rapla maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juht Tiiu Raav ja Eliko Sõmer terviseametist.
Jaanuaris tehakse ametlikud kokkuvõtted tehtud tööst. Esimest korda kuulutatakse välja ka kool, kes on viie aasta jooksul suurima muutuse läbi teinud. Oma kogemusi koolides nähtust jagab Raplamaa Sõnumitega Anne Kersna.

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 25. novembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Minna marmelaad pälvis parima talutoidu konkursil... Stina Andok Eestimaa Talupidajate Keskliit tunnustas käesoleval aastal esimest korda korraldatud konkursil “Parim talutoit 2016” kodumaiseid tootja...
Eksperiment – milline on maakonna parim burger? Eksperimenteerimine ei ole meile enam võõras – küll oleme maitsnud pitsasid ning lürpinud kohvi. Kuna maakonnas on hamburgerimõnude nautimiseks mitu k...
Panda restoran on ametlikult avatud Reedel jõudis lõpuks kätte päev, mil Raplas Rappeli keskuses avas oma uksed Aasia restoran Panda. Seda sündmust on omanikud juba detsembrist saati ood...